Osvedčené klasiky od Remosky
Máte novú Remosku a premýšľate čo uvariť?Alebo len hľadáte inšpiráciu na sobotný obed? My sme pre Vás vybrali tie najväčšie klasiky, ktoré sa v Remoskách pečú už viac ako 50 rokov a stále chutia skvele. A navyše sú také jednoduché, že ich zvládne uvariť naozaj každý.
Pečený bravčový bôčik
Pomaly pečený bravčový bôčik s chrumkavou kožičkou je jedna z najväčších klasík, ktoré si môžete vo vašej Remoske pripraviť. Zobraziť recept
Pečené kura na citrusoch
Chrumkavé kura je väčšinou prvý recept, ktorý každý vo svojej Remoske vyskúša. Nie je sa ani čomu diviť, je to totiž jednoduchý a zaručený trhák. Zobraziť recept
Pečená sekaná plnená vajíčkom, obalená slaninou
Chrumkavučká sekaná s nádhernou mozaikou po rozkrojení. Aj takéto krásne veci sa dajú veľmi jednoducho vykúzliť vo Vašej Remoske. Zobraziť recept
Francúzske zemiaky
Rýchly a všetkými obľúbený recept, ktorý je ako stvorený pre Remosku. Ideálny ako rýchly obed alebo príloha. Zobraziť recept