Pečený bravčový bôčik

bucek1

Pomaly pečený bravčový bôčik s chrumkavou kožičkou je jedna z najväčších klasík, ktoré si môžete vo vašej Remoske pripraviť.

Čo budete potrebovať

  • 1000g bravčového bôčika
  • soľ
  • čierne korenie
  • 8 x nové korenie
  • 4 bobkové listy
  • 2 cibule
  • 200 ml čierneho piva

Marináda

  • 1 lyžica sójovej omáčky
  • 1 lyžica worchesterovej omáčky
  • 6 strúčikov cesnaku
  • trochu čierneho piva

Postup

Na bravčovom bôčiku narežeme čo najjemnejšie kožu na mriežku aby sa nám pri pečení krásne otvorila.  V miske pripravíme marinádu, ktorou bôčik potrieme. Bôčik vložíme  do hrnca Remoska Tria, pridáme nové korenie, bobkový list, na mesiačiky nakrájanú cibuľu a prilejeme čierne pivo. Prikryjeme vekom na pečenie Remoska Tria a pečieme do mäkka cca 2 hodiny a 30 minút.

bucek2

 

tria_Kreslicí plátno 1

bucek3

 

facebook_Kreslicí plátno 1

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie