Zubáč na bazalkovom peste s grilovanou zeleninou

candat

Vyskúšajte tento recept ako ochutnávku z našej novej kuchárky pre Remosku Tria, ktorú sme pre Vás pripravili.

Čo budete potrebovať

  • 150 g zubáča
  • Soľ
  • Korenie
  • Bazalkové pesto
  • Olivový olej

Grilovaná zelenina

  • 50 g papriky
  • 30 g cibule
  • 50 g cukety
  • 50 g baklažánu

Postup

Filety zubáča nakrájame na porcie, ktoré potrieme bazalkovým pestom, zľahka osolíme a okoreníme. Na panvici Remoska Vega rozohrejeme olivový olej, kúsky zubáča na ňom z obidvoch strán opečieme do zlatista. Rybu vyberieme  a pridáme grilovanú zeleninu ( papriku, cibuľu, cuketu, baklažán ), ktorú osolíme a okoreníme a podávame.

Domáce bazalkové pesto

Ingrediencie: 100 g čerstvej bazalky, 20 g mandlí, 4 strúčiky cesnaku, 300 ml olivového oleja, soľ, korenie

Postup: do mixéra dáme všetky ingrediencie a rozmixujeme na pyré

kuchárka


candat2 

candat3

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie