Zubáč na bazalkovom peste s grilovanou zeleninou

candat

Vyskúšajte tento recept ako ochutnávku z našej novej kuchárky pre Remosku Tria, ktorú sme pre Vás pripravili.

Čo budete potrebovať

  • 150 g zubáča
  • Soľ
  • Korenie
  • Bazalkové pesto
  • Olivový olej

Grilovaná zelenina

  • 50 g papriky
  • 30 g cibule
  • 50 g cukety
  • 50 g baklažánu

Postup

Filety zubáča nakrájame na porcie, ktoré potrieme bazalkovým pestom, zľahka osolíme a okoreníme. Na panvici Remoska Vega rozohrejeme olivový olej, kúsky zubáča na ňom z obidvoch strán opečieme do zlatista. Rybu vyberieme  a pridáme grilovanú zeleninu ( papriku, cibuľu, cuketu, baklažán ), ktorú osolíme a okoreníme a podávame.

Domáce bazalkové pesto

Ingrediencie: 100 g čerstvej bazalky, 20 g mandlí, 4 strúčiky cesnaku, 300 ml olivového oleja, soľ, korenie

Postup: do mixéra dáme všetky ingrediencie a rozmixujeme na pyré

kuchárka


candat2 

candat3