Ovocný koláč s drobeničkou

Jednoduchý a pritom úplne vynikajúci jahodový dezert k popoludňajšej kávičke.

  • Čas na prípravu 10 minút
  • Doba varenia 40 minút
  • Počet porcií 4

Čo budete potrebovať

2 hrnčeky polohrubej múky

1 hrnček trstinového cukru

2 vajcia

1 hrnčeka mlieka

½ šálky oleja

½ prášku do pečiva

jahody

Drobenička

½ hrnčeka hrubej múky

½ hrnčeka práškového cukru

2 lyžice masla

Postup

  1. Všetky ingrediencie na cesto zmiešame v mise. Jahody si prekrojíme na polovicu alebo na štvrtiny. Pripravíme si drobeničku, zmiešaním všetkých ingrediencií. Do misy Remosky Prima vložíme pečiaci papier Remoska® s úchytkami. Vlejeme pripravené cesto. Na povrch cesta položíme jahody a bohato ich posypeme drobeničkou. Pečieme v Remoske Prima cca 30 až 40 minút. 
  2.