Jednoduchý a pritom úplne vynikajúci jahodový koláč k popoludňajšej kávičke.
Čo budete potrebovať
- 2 hrnčeky polohrubej múky
- 1 hrnček trstinového cukru
- 2 vajcia
- ½ hrnčeka oleja
- ½ kypriaceho prášku na pečenie
- Jahody
Drobenička
- ½ hrnčeka hrubej múky
- ½ hrnčeka práškového cukru
- 2 lyžice masla
Postup
Všetky ingrediencie na cesto zmiešame v mise. Jahody si nakrájame na polovicu alebo na štvrtinu. Pripravíme si drobeničku, zmiešaním všetkých potrebných ingrediencií. Do misy Remoska Prima vložíme papier na pečenie Remoska s úchytmi. Vlejeme pripravené cesto. Na cesto poukladáme jahody a bohato posypeme mrveničkou. Pečieme v Remoske Prima cca 30-40 minút.