Remoska® P32/01 4l Prima
Kód: P32/01Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Elektrická misa na pečenie Remoska® má v českých kuchyniach svoje miesto už od roku 1957. Vďaka svojej unikátnej konštrukcii, jednoduchosti a širokému spektru využitia si stále získava obľubu naprieč generáciami. Pečenie v Remoske je totiž naozaj jednoduché a zároveň aj veľmi úsporné. V Remoske Prima zvládnete pohodlne uvariť jedlo pre celú rodinu a šetríte tak energiu a ostatné spotrebiče v domácnosti.
Remoska® Prima a jej výhody
- Veľmi úsporný režim vďaka príkonu 580 W.
- Misa s využiteľným objemom 4 l, v ktorej uvaríte pre celú rodinu.
- Kompaktný design a odnímateľný prívodný kábel pre veľmi pohodlné uskladnenie.
- Servírovací stojan pre jednoduché servírovanie pripravených jedál na stôl a ďalšiu manipuláciu s misou.
Zoznámte sa s Remoskou Prima
Obsah balenia:
Pokrievka s výhrevným telesom
Pokrievka s výhrevným telesom sa skladá z dvoch častí. Spodná výhrevná časť je potiahnutá nepriľnavým povrchom Teflon® Classic a zaisťuje dokonalé upečenie vašeho jedla. Horná časť je potiahnutá antikorovým plechom a je vybavená rúčkou z tepelne upraveného plastu a tým umožňuje odkladanie pokrievky na pracovnú plochu výhrevnou časťou smerom hore. Na rukoväti pokrievky tiež nájdete ovládací spínač misy na pečenie. Pokrievka nemá sklenené okienko.
Misa
Misa s úžitkovým objemom 4 l (porcia pre 4 a viac osôb) je vyrobená z hliníka a potiahnutá materiálom Teflon® Classic. Vďaka tomu pohodlne uvaríte obed pre celú rodinu v mise s nepriľnavým povrchom, kde sa vám nič nepripáli a naviac sa vám bude misa na pečenie ľahko umývať.
Stojan
Stojan, ktorý je vyrobený z tepelne odolného plastu, slúži na jednoduchú manipuláciu s misou v priebehu varenia, ale aj na následné servírovanie pokrmov priamo na stôl.
Máme pre Vás niekoľko tipov na varenie v Remoske:
Dodatočné parametre
Kategória: | Remoska® Prima |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 4.5 kg |
Objem: | 4l |
Príkon: | 580 W |
Priemer misy: | 29 cm |
Váha brutto/netto: | 4,5kg/3kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.