Pečená bravčová krkovička

DSCF5810

Úplná klasika, ktorou nemôžete nikdy nič pokaziť.

Čo budete potrebovať

  • Bravčová krkovička v celku
  • 2 cibule
  • Cesnak
  • Korenie na krkovičku
  • Kmín
  • Čierne korenie
  • Soľ
  • Olej

Postup

Krkovičku osolíme, okoreníme, posypeme korením na krkovičku a zľahka potrieme olejom. Na dno Remosky nakvapkáme zopár kvapiek oleja, vložíme cibuľu nakrájanú na tenké kolieska a cesnak nakrájaný na plátky.

Vložíme krkovičku, pridáme kmín, posypeme zvyškom cibule, cesnaku a podlejeme cca 1 dl vody.

Misu Remoska prikryjeme pokrievkou na pečenie  a pečieme pri občasnom podlievaní mäsa výpekom cca 1 až 1,5 hodiny ( podľa veľkosti a kvality mäsa ).

DSCF5651

 

prima_Kreslicí plátno 1

DSCF5664

 

facebook_Kreslicí plátno 1

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie