Remoska® P2805/CI Panvica 28 cm Vega

Kód: P2805/43CI P2805/44CI Zvoľte variant
Výpredaj
Značka: Remoska
€75 –40 % €45
Skladom, expedujeme do 2 prac. dní Skladom, expedujeme do 2 prac. dní Zvoľte variant
Barva
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Univerzálna panvica so stredne vysokým okrajom z liateho hliníka, vhodná na prípravu rôznych druhov pokrmov.

       

Detailné informácie

Podrobný popis

R_jednoduse dokonale vareni

Telo panvice je tvorené liatym hliníkom a pokryté nepriľnavým povrchom s čiastočkami oxidu titánu. Nepriľnavý povrch a rovnomerný rozvod tepla celou nádobou umožňuje pripravovať pokrmy bez použitia tukov.

REMOSKA® Vega je vyrábaná zo špičkových materiálov

Rukoväť je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, odolávajúceho teplotám až do 220°C a tým umožňuje bezpečnú manipuláciu a tiež možnosť pečenia v rúre. Panvica je vhodná na indukciu.

Remoska H2411/42CI Vega Black 24 cm

 

Výhody riadu Remoska® Vega

image004  Jednoduchá  údržba hrnca

Každodenné varenie nie je pre hrnce a panvice z rady Remoska® Vega žiadny problém. Vďaka nepriľnavému povrchu s čiastočkami oxidu titánu sa tak všetkých zbytkov a nečistôt po varení zbavíte jednoduchým utrením panvice papierovým obrúskom.

image003  Úspora energie počas varenia

Remoska® Vega má dokonale rovné dno a vďaka tomu dochádza v hrnci k veľmi efektívnej distribúcii a akumulácii tepla. To všetko šetrí čas a energiu potrebnú na varenie. 

image002  Dlhá životnosť

Kvalitné materiály a unikátna  technológia liatia robia z Remosky Vega odolného pomocníka v kuchyni, ktorý vám vydrží dlhé roky.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Remoska® Vega indukčné
Indukcia: áno
Objem: 2,2 l
Priemer panvice: 28 cm
Váha brutto/netto: 2,5kg/1,5kg
Výška: 5 cm
Povrchová úprava: Trojvrstvový nepriľnavý povrch vystužený čiastočkami oxidu titánu
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
VK Avatar autora | 1.12.2023
Panvica je výborná. Je masívna, dobre rozvádza teplo a nepripeká sa.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: