Bravčový guláš s tekvicou

gulas_dyne

Zdravý a osviežujúci variant bravčového gulášu, pri ktorom využijete tekvicu

Čo budete potrebovať

  • 500-700 g bravčového mäsa
  • 500g tekvice
  • 3-4 ks zemiakov
  • 1 ks cibule
  • 3-4 strúčiky cesnaku
  • 400 g ošúpaných paradajok vo vlastnej šťave
  • Mletý kajenské korenie
  • Mletý muškátový oriešok
  • Mletý zázvor
  • Soľ, korenie podľa chuti
  • 2 lyžice rastlinného oleja
  • 1 šálka horúcej vody

tria_Kreslicí plátno 1

Postup

Zemiaky a bravčové mäso si nakrájame na kúsky. Tekvicu zbavenú šupky a jadierok si tiež nakrájame na tenké plátky, cibuľu nadrobno. Hrniec Remoska Tria postavíme na sporák. Na oleji si v ňom opražíme nakrájanú cibuľu a cesnak. Do hrnca pridáme ošúpané paradajky a všetko zalejeme šálkou horúcej vody. Zamiešame a pridáme mäso, zemiaky, tekvicu, a korenie. Na hrniec Remoska Tria položíme soft tlakovú pokrievku a za občasného miešania dusíme do mäkka cca 60 minút. 

gulas_dyne2

 

facebook_Kreslicí plátno 1

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie