Quanta Family pack "S"

Kód: SETTS01
Akcia Novinka
€73 –17 % €60
Skladom, expedujeme do 2 prac. dní

Remoska® Quanta - to je kvalitný riad z nehrdzavejúcej ocele, ktorého zakúpením povýšite svoju kuchyňu na úroveň profesionála.

Remoska® H2011/10TS Nerezový hrniec 20 cm Quanta

Remoska® P2005/10TSC Nepriľnavá panvica 20 cm Quanta

Detailné informácie

Podrobný popis

R_jednoduse dokonale vareni

S novým riadom rady Remoska® Quanta sa stanete šéfkuchárom

Remoska® H2011/10TS Nerezový hrniec 20 cm Quanta

  • Využiteľný objem: 3 l
  • Váha (brutto/ netto ): 1,88 kg / 1,63 kg
  • Indukcia: Áno
  • Priemer: 20 cm
  • Výška: 11 cm

Remoska® P2005/10TSC Nepriľnavá panvica 20 cm Quanta

  • Váha (brutto/ netto ): 0,73 kg / 0,69 kg
  • Indukcia: Áno
  • Priemer: 20 cm
  • Výška: 5 cm

Remoska® Quanta - to je  vysoko kvalitný riad z nehrdzavejúcej ocele, ktorého zakúpením povýšite vybavenie svojej kuchyne na úroveň profesionála. Získate tak nielen vysoko funkčný riad, s ktorým bude radosť pripravovať svojím najbližším tie najlepšie pokrmy, ale tiež potešíte seba a svoje okolie naozaj elegantným designom, ktorý bude Vašej kuchyne pasovať.

_Z608475

Z čoho sa skladá 3 vrstvový Trimetal?    

Riad Remoska® Quanta je vyrobený z materiálu kombinujúceho teplotnú vodivosť hliníka a zároveň zdravotnú neškodnosť a odolnosť plechu z nehrdzavejúcej ocele.

1 / nehrdzavejúca oceľ 304 – je certifikovaná pre styk s potravinami. Zaručuje zdravé varenie a dokonalú odolnosť voči poškodeniu.

2 / hliník – je základným kameňom každého nášho hrnca. Vďaka skvelému prenosu tepla zaručuje tie najlepšie výsledky Vášho varenia.

3 / nehrdzavejúca oceľ 430 – vďaka vrstve z kvalitnej magnetickej nehrdzavejúcej ocele môžete v riade Remoska® Quanta uvariť obed pre celú rodinu, kľudne aj na indukcii.

trimetal

_Z608442

Dodatočné parametre

Kategória: Sady riadu Remoska® Quanta
Hmotnosť: 2.9 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: